Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

9 april: Hur kan vi göra Private Equity mer hållbart?

9 april 2019 @ 08:30 - 10:00 CEST

9 april: Hur kan vi göra Private Equity mer hållbart?

Onoterade bolag spelar en viktig roll för ekonomin och samhällsutvecklingen. Inte minst för att det är här många av de nya affärsidéerna finns som kan leverera lösningar på de samhällsproblem vi står inför. Däremot har inte ESG och hållbarhet haft samma fokus och tyngd som i förvaltningen av noterade aktier. Frågorna är på framväxt, och drivs av normutveckling och inte minst investerares egna initiativ.

På seminariet om Private Equity den 9 april får ni möta ett antal olika personer med olika roller i investeringskedjan som berättar om sina drivkrafter för hållbarhet. Ni kommer bland annat att få en sneak peak på den nyligen gjorda globala studien ESG to SDGs: The Road Ahead, vilken presenterar hur 207 olika investerare i 28 länder tänker om ESG-strategier, både på kort sikt och i framtiden.

Under seminariet möter ni:

  • Anna Ryott från Summa Equity som berättar om deras metod för att arbeta med investeringar utifrån de globala hållbarhetsmålen.
  • Tycho Snyers från LGT Capital Partners som presenterar studien ESG to SDGs: The Road Ahead samt berättar hur de har integrerat kontroverser i analysen av PE-fonder.
  • Per Olofsson från AP7 som pratar om samverkan mellan PE-förvaltarna samt mätmetod för att mäta effekterna

Mötet modereras av Cecilia Repinski, verkställande direktör på Stockholm Green Digital Finance och styrelseledamot i Swesif.

Obs! Seminariet kommer att hållas på engelska.

Varmt välkomna!

 

Tid och plats: 9 april kl. 08.30-10.00 hos Hallvarsson & Halvarsson, Sveavägen 20 i Stockholm. Lättare frukost serveras från kl. 08.00.

Deltagare: Seminariet är endast öppet för Swesifs medlemmar.

Anmälan: Seminariet är kostnadsfritt. Sista anmälningsdag är fredag den 5 april. Antalet platser är begränsat så först till kvarn gäller.

Anmälan

Detaljer

Datum:
9 april 2019
Tid:
08:30 - 10:00 CEST
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Plats

Hallvarsson & Halvarsson
Sveavägen 20
Stockholm, Sverige
+ Google Map

Registration is closed for this event.