Swesif tipsar – 17 FEBRUARI: Fores bjuder in till ett samtal mellan Sony Kapoor och finansmarknadsminister Per Bolund

Det finns stora möjligheter för finansmarknaden att påverka samhället i en grönare och mer hållbar riktning. Sparare, institutionella placerare, media och finansbranschen själv har fått upp ögonen för sparandets och investeringars ekologiska fotavtryck.

Fores vill lyfta frågor som rör vilka utmaningar och möjligheter finansmarknaden och det finansiella systemet står inför genom att bjuda in till ett samtal mellan finansmarknadsminister Per Bolund, MP, och Sony Kapoor från den brittiska tankesmedjan Re-Define.

När: Onsdag 17 februari, 16.30–17.30
Var: Fores, Bellmansgatan 10 i Stockholm.

För hela inbjudan och anmälan, klicka här.

Previous articleSustainable Investment Training Course – pilotutbildning för finansiella rådgivare genomförd
Next article25 FEBRUARI: Välkommen på Swesifs medlemslunch!