25 FEBRUARI: Välkommen på Swesifs medlemslunch!

Hej Swesif-medlemmar!

Välkomna på en informell medlemslunch, torsdag den 25 februari. Lunchen är ett bra tillfälle att träffa nya och gamla bekantskaper inom medlemskretsen, för att utbyta erfarenheter eller helt enkelt bara umgås. Lunchen sker till självkostnadspris. 

Tid: Torsdag 25 februari kl 11.30
Plats: Scandic Grand Central, Kungsgatan 70, Stockholm
Anmälan: Vänligen anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan, senast tisdag 23 februari

OBS: Lunchen är endast för Swesif-medlemmar.

Välkomna!

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]
Previous articleSwesif tipsar – 17 FEBRUARI: Fores bjuder in till ett samtal mellan Sony Kapoor och finansmarknadsminister Per Bolund
Next article15 MARS: Välkommen till ett seminarium om gröna obligationer