26 AUGUSTI: Seminarium – Hur investerare kan använda CDPs klimatanalyser

Hur kan investerare använda CDPs klimatanalyser som tema för bolagsdialog och riskidentifiering?

Många investerare stödjer CDPs arbete med att inhämta miljödata från bolag. På detta seminarium kommer CDP att berätta hur investerare kan använda den data som samlas in och de sektoranalyser som CDP gör för att dels att identifiera klimatrisker och dels som underlag i dialoger med bolag.

CDPs nya rapportserie släpps kvartalsvis och fokuserar på en sektor i taget. Rapporterna utvärderar olika sektorers exponering till materiella klimatrisker. De mest väsentliga aspekterna för varje sektor identifieras samt hur dessa aspekter kopplas till finansiell prestanda.  De största företagen inom sektorn utvärderas utifrån dessa nyckeltal och rangordnas.

På seminariet presenteras resultaten från analyser av europeiska elbolag, kemikaliesektorn samt bilindustrin. Därtill kommer möjliga teman för bolagsdialog att diskuteras.

Talarna är James Magness, Head of Investor Research, CDP och Emma Henningsson, CDP Nordic Investor Support samt investerare och företagsrepresentanter.

Presentationerna kommer att hållas på engelska.

TID OCH PLATS: 26 augusti, klockan 11.00 – 13.00 hos Hallvarsson & Halvarsson, Sveavägen 20. Vi bjuder på en lunchsmörgås.

ANMÄLAN: Seminariet är kostnadsfritt. Antal platser är begränsade så först till kvarn gäller. OSA senast 24 augusti. Anmälan sker genom formuläret nedan.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]
Previous articlePressmeddelande: Hållbarhetsprofilen på Movestics fondplattform
Next articlePressmeddelande: Hållbarhetsprofilen på Folksams fondplattform