Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Vad hände egentligen på PRI in Person?

5 oktober 2017 @ 08:00 - 09:00 CEST

I Berlin, 25 – 27 september, träffas flera hundra av PRIs medlemmar på den årliga medlemskonferensen PRI in Person. I år är intresset så stort så att de tvingades att stänga för anmälningar redan i juli.

För er som inte fick plats, eller av andra anledningar inte valde att åka dit, ordnar Swesif en möjlighet att få sig till del det allra viktigaste från konferensen.

Fyra av Swesifs medlemmar; Susanne Bolin Gärtner, Folksam; Peter Lööw, Alecta; Erika Wranegård, Öhman och Hans Ek, SEB, kommer under frukosten att dela med sig av sina starkaste och viktigaste intryck från deras tre dagar i Berlin. Det är naturligtvis öppet för övriga medlemmar att komma och dela med sig av intryck och lärdomar.

Välkommen!

TID OCH PLATS: Mötet äger rum torsdagen den 5 oktober kl. 08.00-09.00 i Fondbolagens förenings lokaler på Stureplan 6 i Stockholm. Lättare frukost serveras.

ANMÄLAN: Vänligen anmäl dig genom att fylla i anmälningsformuläret nedan. Seminariet är kostnadsfritt. Anmälan vill vi ha senast måndag den 2 oktober. Antalet platser är begränsat så först till kvarn gäller.
Obs: Mötet är endast öppet för Swesif-medlemmar.

Anmälan

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.

Obs: Mötet är endast öppet för Swesif-medlemmar.

Detaljer

Datum:
5 oktober 2017
Tid:
08:00 - 09:00 CEST
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,

Plats

Fondbolagens Förening
Stureplan 6
Stockholm, 114 35
+ Google Map

Registration is closed for this event.