Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Rundabordsdiskussion om uppsatta klimatmål – Utbyte av erfarenheter och tankar

13 oktober @ 13:00 - 15:00 CEST

Swesif bjuder in till ett rundabordssamtal för ordinarie medlemmar, dvs kapitalägare och kapitalförvaltare, vars organisation gjort ett offentligt klimatåtagande som en del av ett internationellt initiativ (t.ex. Net-Zero, Paris Aligned, Science-Based Targets).

Syfte med samtalet är att gemensamt diskutera utmaningar och vägval kopplade till åtagandet, vilket till exempel kan beröra metodval, strategier, och uppföljning.

Inför samtalet kommer du att få förbereda korta svar på några frågor som kommer att lyftas i samtalet. Samtalet kommer att genomföras med Chatham House Rules. Antalet personer som kan medverka i samtalet är begränsat, och endast en person per medlemsföretag kan därför medverka.

Rundabordssamtalet blir en fysisk träff med maximalt 10 personer i en stor lokal där lämpligt avstånd kan upprätthållas. Vid fler anmälningar kommer Swesif att välja ut deltagare för god representation över strategier och typ av institution, alternativt anordna fler tillfällen. Diskussionen kommer att modereras av Åsa Moberg, styrelseledamot i Swesif.

Som uppföljning på rundabordssamtalet planerar Swesif i samarbete med Eurosif för ett öppet webbinarium på temat Net Zero där olika initiativ, strategier och utmaningar kommer att presenteras och diskuteras.

Sista anmälningsdag är fredag den 8/10.

Detaljer

Datum:
13 oktober
Tid:
13:00 - 15:00 CEST
Evenemang Kategori:

Plats

Carnegie
Regeringsgatan 56
Stockholm, 11156 Sweden
+ Google Map

Registration is closed for this event.