Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Ny medlem i Swesif? Välkommen på introduktionslunch!

oktober 26, 2018 @ 12:00 - 13:00 CEST

Är du ny medlem i Swesif eller kanske bara nyfiken på vad vi gör? Varmt välkommen till Swesifs medlemslunch fredagen den 26 oktober.

På denna lunch får du som medlem en introduktion till verksamheten men också möjligheten att dela dina förväntningar på medlemskapet och diskutera relevanta verksamhetsområden för Swesif att fokusera på framöver.

Vilken roll spelar Swesif? Vad kan du som medlem få ut av ditt medlemskap i Swesif? Hur kan du vara med och påverka Swesifs verksamhet?

Våra luncher är ett bra tillfälle att träffa både styrelsen och nya och gamla bekantskaper inom medlemskretsen för att diskutera allt från visioner till praktiska frågeställningar. Som vanligt kommer vi att låta den mesta delen av tiden gå till diskussion och kunskapsutbyte mellan deltagarna.

Mötet riktar sig framförallt till dig som är ny medlem i Swesif, men passar även dig som varit medlem ett tag men kanske inte deltagit i nätverket innan.

TALARE: Styrelseledamöterna Kajsa Brundin, Söderberg & Partners och Gabriel Lundström, SEB kommer att leda samtalet.

TID OCH PLATS: Fredag 26 oktober kl. 12.00 – 13.00 hos Söderberg & Partners på Regeringsgatan 45, Stockholm.

ANMÄLAN: Mötet är kostnadsfritt. Sista anmälningsdag är onsdagen 24 oktober. Antal platser är begränsade så först till kvarn gäller. Vi bjuder på lunch.
OBS: Mötet är endast för Swesif-medlemmar.

ANMÄLAN

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.

Detaljer

Datum:
oktober 26, 2018
Tid:
12:00 - 13:00 CEST
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,

Plats

Söderberg & Partners
Regeringsgatan 45
Stockholm, Sverige
+ Google Map