8 OKTOBER: Välkommen på Swesifs medlemslunch!

Hej Swesif-medlemmar!

Välkomna på en informell medlemslunch, torsdag den 8 oktober. Lunchen är ett bra tillfälle att träffa nya och gamla bekantskaper inom medlemskretsen, för att utbyta erfarenheter eller helt enkelt bara umgås. Lunchen sker till självkostnadspris. 

Tid: 8 oktober kl 11.45
Plats: Jamie’s Italian, Scandic Anglais, Humlegårdsgatan 23, Stockholm
Anmälan: Vänligen anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan, senast tisdag 6 oktober.

OBS: Lunchen är endast för Swesif-medlemmar.

Välkomna!

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]
Previous article12 NOVEMBER: Invitation to Nordic SIF meeting in Stockholm
Next article20 OKTOBER: Ny medlem i Swesif? Välkommen på informationsmöte!