Tips om seminarium

Den 27e september möts några av världens främsta riskexperter i Stockholm för att diskutera hur IPCCs nya data bör tolkas av de som behöver beslutsunderlag för konkret handling. Det är främst experter med finansiell och säkerhetspolitisk kunskap som kommer att dela med sig av sina tankar och analyser om hur klimatrisker bör betraktas och vad som nu behöver göras.

Vid detta möte kommer även stiftelsen Global Challenges Foundation att lansera en global risk och möjlighetsindikator som, baserat på IPCCs nya data, gör det möjligt att enkelt se vilka riskerna är för olika uppvärmningar vid olika växhusgaskoncentrationer.

När: 09.00-15.45, 27 september 2013

Var: I riksdagshusets andrakammarsal

Språk: Engelska

Vi vill hålla detta möte relativt litet för att möjliggöra en dynamisk dialog, och ser gärna att personer med olika kompetens och bakgrund deltar, så notera gärna i din anmälan vilket ditt intresse är då det gäller globala risker.

För ytterligare information och för att registrera dig (vilket är obligatoriskt för att komma in i riksdagen) skicka mail till:madeleine.enarsson@21st-century-frontiers.net. Ange i anmälan om ni fått inbjudan från Swesif.

Previous articleCDP Nordic 260 Results Launch 2013 

Next articleSWESIF rekommenderar