SWESIF får nytt sekretariat

Markus Larsson lämnar över SWESIF:s sekretariat till ÅF:
För drygt fyra år sedan tog jag över rollen att axla SWESIF:s sekretariat från just ÅF. Under den här perioden har intresset för hållbara investeringar stadigt vuxit liksom antalet medlemmar i SWESIF. En större organisation ställer nya krav och vem är då bättre att ta över ansvaret för sekretariatet än just ÅF som kan SWESIF sedan tidigare. Jag kommer fortsatt följa arbetet med hållbara investeringar och den som vill kan nå mig på markus.larsson@su.se.

Philip Thormark från ÅF tar nu över ansvaret för sekretariatet. Philip är utbildad civilingenjör i industriell ekonomi med inriktning mot energi- och miljöteknik och har även gedigen erfarenhet av att driva sekretariat sedan tidigare. ”Det känns spännande och inspirerande att ta över sekretariatet för en förening i medvind och att få bidra till att lyfta arbetet med hållbara och ansvarsfulla investeringar ytterligare. Jag vill tacka Markus för ett fint arbete med SWESIF under de senaste fyra åren och önskar honom lycka till framöver!

Sekretariatets nya kontaktuppgifter

Postadress:
Swesif Sekretariat
c/o ÅF Infrastructure
169 99 Stockholm

Tel: 0727-14 65 43

Även fortsättningsvis kommer ni i kontakt med sekretariatet via swesif@swesif.org.

Vänliga hälsningar
Markus Larsson och Philip Thormark

Previous article7 MAJ: SWESIF och IIGCC bjuder in till seminarium om olika mätmetoder av koldioxidavtryck i aktieportföljer
Next article18 MAJ: Swesifs föreningsstämma 2015