Lunchseminarium för medlemmar: Hur kan man integrera ESG-faktorer i långsiktig aktieanalys?

Hur kan man integrera ESG-faktorer i långsiktig aktieanalys?

Möt finansanalytikern Andrew Howard.

Företag som arbetar gediget med hållbarhetsfrågor (ESG) har de senaste fem åren haft en bättre utveckling än konkurrenter som inte gör det. Det visar resultat från Didas Research, ett analyshus som fokuserar på långsiktig aktieanalys.

Den 21 januari berättar Andrew Howard, finansanalytiker på Didas Research, om dessa slutsatser och hur man kan gå till väga när man integrerar ESG i sin aktieanalys. Andrew Howard har mångårig erfarenhet på området. Han var med och startade Goldman Sachs Sustain, en av pionjärerna inom ESG-integrering.

Detta är det första av de lunchseminarier som SWESIF anordnar under våren. Det riktar sig till aktiechefer, förvaltare och analytiker. Presentationen följs av diskussion mellan medlemmarna för att utbyta erfarenheter. Vi bjuder på lunchmacka och kaffe.

Varmt välkommen!

Datum: 21 januari, 2014
Tid: 11.45-13.00
Plats: Hallvarsson & Halvarsson, Sveavägen 20, 9 tr

Kostnad: Gratis för medlemmar i Swesif

Anmälan till event@swesif.org senast den 16 januari

Vid eventuella frågor vänligen kontakta SWESIF:s sekretariat, swesif@swesif.org, alternativt styrelsens ordförande Henrik Malmsten, 0708-741 007.

Previous articleSWESIF välkomnar nya medlemmar
Next articleSwesif fyller tio år